Cristina Tscherning

Grundare, coach, terapeut & konsult

Cristina Tscherning är utbildad psykosyntesterapeut och arbetar med människor som är ”på väg”, som bestämt sig för att gå vidare i livet men som ofta befinner sig i ett mellanland mellan sitt entreprenörskap – som ett uttryck för vilka de är, och privatlivet.

”Svaren finns inom oss själva, jag tror på den egna förmågan och stöttar dig där du är just nu – både privat och rent proffesionellt. Jag hjälper dig att hitta nyckeln till den egna balansen.”

Cristina grundade, och driver sedan 2012 Mamita Sthlm.

Du kan kontakta Cristina genom att mejla till cristina@mamitasthlm.se eller ringa på +46709434043.

Frida Rosengren Chahine

Psykosyntes- & KBT-terapeut & coach

Frida är en erfaren, empatisk och engagerad terapeut, coach och handledare. Hennes intention är att du ska känna dig påfylld, lättare till sinnes och i mer kontakt med dig själv efter dina samtal. Du ska känna dig bättre rustad för att ta emot det livet för med sig.

Frida speglar både dina medvetna och omedvetna sidor och vägleder dig mot en tydligare och mer accepterande självbild, och mot en större livsmening.

”Jag vill erbjuda ett tillåtande rum för dig som behöver någon som lyssnar. Både för dig som är van vid samtal och för dig som aldrig provat förr. En stund där du kan få hjälp med att sortera tankar och känslor så att du hittar nya framkomliga vägar i livet.”
Hon arbetar med kognitiva tekniker (KBT), acceptans, självmedkänsla, längtan och potential, mönster och beteenden, exixtentiella frågor, empatiskt bemötande och djupt transformerande tekniker som hjälper dig att släppa taget om det som hindrar dig för att ta nästa steg.

Du kan boka tid/kontakta Frida genom att mejla eller ringa/sms:a på 070 660 90 08. Du kan också läsa mer här.

Kontakta oss