Att hyra Mamita

Hos oss på Mamita är möjligheterna oändliga. Att facilitera det just du brinner för, vare sig det är en yogaklass eller workshop, en bok- eller kvinnocirkel, en föreläsning eller lansering av dina alster. Mamita är även en miljö som kan ge din arbetsgrupp återhämtning och upplandning.

Vår ambition är och har alltid varit att skapa en plats som känns som ett extrahem – allt på Mamita är från vårt hjärta, vi har med omsorg valt färgerna, målat och tagit dit allt det som vi själva tycker om. Lokalen består av en lounge med en härlig kökssoffa vid ett längre köksbord, en hörna med fåtöljer och sittkuddar och ett litet serveringsrum där man kan duka upp inför mingel eller för en buffé. 

Om du vill se tillgänlighet för yogasalen, eller hela lokalen gå in på vår bokningskalender nedan. Där kan du även göra en direktförfrågan.

Vår lokal

Mamita Sthlm börjar redan utanför lokalen i den magiska, lilla trädgården som är grönskande och varm stor del av året. När du kommer in får du på en gång dyka ner i värmen på Mamita – i alla färger, mönster och vår mysiga lounge. Från loungen hittar du in i vår yogasal som tar upp till 20 mattor och har ett tillhörande litet omklädningsrum med toalett. I loungen finns ännu en toalett och därifrån hittar du även vägen till ett av våra två samtals-/behandlingsrum som idag används för coaching, samtal och massage.

Köket ligger längst in i lokalen och har kylskåp, två kokplattor, kaffebryggare, vattenkokare och mixer samt en hel del yta för förberedelse av både tilltugg och mat. Innanför köket finns det andra, mysiga behandlingsrummet.

Kontakta oss