Inför ditt besök

För att alla ska få det så bra som möjligt under yogapasset kan det vara bra att tänka på några saker:

- Matta finns att låna men vi ser helst att fortsättningselever tar med egen matta.
- Dörren öppnas 15 minuter innan klassen börjar. Tänk på att det kan pågå en klass i shalan när du kommer visa därför respekt genom att vara tyst utanför shalan.
- Stäng av din mobiltelefon (gärna i flygplansläge)
- Vi yogar i lätta och bekväma kläder, barfota och med rena fötter (tvätta gärna dina fötter innan klassen av respekt för den som ska låna mattan efter dig)
- Tänk på att inte äta eller dricka för mycket 2 timmar innan klassen. Fyll däremot gärna på med extra vätska efter klassen. Drick dock inte något under själva yogaklassen.
- I shalan har vi en dämpad ljudvolym. Kom gärna och landa in på mattan innan klassen men om du behöver prata med läraren eller din yogagranne – gör det utanför shalan.
- Om du tar någon medicin så prata gärna med din lärare om det. Likaså om du är gravid eller lider av någon sjukdom som vi bör känna till. På så sätt kan vi anpassa yogan efter just dina behov.
- När du praktiserar yoga kommer du möta mycket glädje och välmående, men ibland också motstånd och/eller rädsla. Om du blir känslomässigt berörd under eller efter klassen så är du alltid välkommen att prata med din lärare om det.
- Vid dropin finns möjlighet att betala på plats.

Varmt välkommen till din stund på yogamattan!