Blogg

Våren på Mamita

Vi vill välkomna 2016 med en stor dos kärlek och ser fram emot allt vi kommer få uppleva tillsammans med dig på Mamita. Vi har valt att dela upp våren på Mamita i teman för att skapa förutsättningar för Dig att komma närmre ditt sanna Jag.

april

Januaris tema är Vision

Det vill vi ta med oss in i så många aspekter som möjligt på Mamita. Det första som kommer att ske i temats tecken är att vi startar upp vårens yoga Söndagen 17/1 med tre olika klasser.

Yoga med Maria 10-11
Yoga med Pia 11-12
Yoga med Emma 12-13

Klassen kostar 50 kronor och vi bjuder på te och tilltugg.

 yogaboost-mamita-800x960

Den 23/1 kommer Karin Rosell till oss för att ha en dag i visionens tecken. Karin bjuder in till en härlig heldag den  med yoga, meditation, visionsövningar och god, kallpressad drink. Du kommer även få skapa din eget moodboard som innehåller dina önskningar inför 2016.

meditation

Den 27/1 har vi en morgon med visionsmeditation. En timme bara för dig, en timme när du kan få släppa taget om allt utanför och bara vara. Du kommer guidas varsamt i en meditation genom din kropp, dina känslor och tankar. Meditationen blir en stund för dig att stanna upp och hämta dina krafter, hämta hem dig själv och forma en vision att ta dina steg i livet från.

Vill du vara med oss och sätta din egen vision med vår guidning för året vi just gått in i så finns all information och möjlighet att anmäla sig på hemsidan HÄR

meditation1

-Hold the vision,

Trust the process-

Det här inlägget har 0 Kommentarer

Lämna en kommentar