Blogg

Välkommen till kvarnen

Som en trygg famn står den vackra kvarnen Le Moulin Bas troget här och väntar på dig när du anländer.

Nu inleds några härliga dagar för våra deltagare. Vad händer då under resan här och varför?

Yosoyresorna har sin utgångspunkt i varje deltagares längtan efter sig själv. I dagens samhälle är det lätt att tappa kontakten med oss själva, våra känslor och behov men också våra sinnen. Psykosyntesen, som både Cristina och AnnaCarin är utbildade i, använder sig av modellen stjärnan vars ingångar leder oss in till ”vårt inre jag” och vår vilja. Vi önskar att skapa en miljö som hjälper dig att komma i kontakt med dina ingångar och ta reda på vem du är och allt det fina som du rymmer.

Stjärnan

Platsen i sig bär på en magi och med naturens hjälp pyntar vi den med kärlek och vackra blommor för att locka ingången via sinnet. Här i det sinnliga och det vackra finns kärleken som leder dig in till jaget. Den härliga maten från marknaden är både vacker att se på men får också dina smaklökar att dansa! I maten finns också omsorgen till dig själv och din kropp. Våga se, ta in, känn dofterna och låt dig bara vara här. Vad händer med dig när du låter dig se och ta in det sinnliga runtom kring dig?

När väl är dags för samtal med Cristina och AnnaCarin finns det utrymme till frågeställningar som vilka tankar och känslor kommer du i kontakt med? Vart befinner du dig och vad har tagit dig dit? Lyssna, och ta reda på vad din innersta kärna längtar efter och vad du behöver för att ta dig dit. Med hjälp av yogan och massagen kommer du i kontakt med din kropp. Vad säger den dig? Vart vill den ta dig någonstans och vad hindrar dig? Låt din fantasi och intuition komma till liv, vad är då möjligt för dig?

Ikväll anländer gruppen till oss och vi längtar efter att få ge dem allt vad Yosoy har att erbjuda. Varmt välkomna till oss!

DSC_0042

/Cristina, Fam, AnnaCarin, Lotta, Malin och Marie-Louise

 

Det här inlägget har 0 Kommentarer

Lämna en kommentar