Välkommen till Shamanismens Väg

  • siba_merkaba

”Äntligen är de tillbaka i Sverige. Jag kan inte nog säga hur mycket Lydia arbete har hjälpt mig under de 17 år som jag har jobbat med henne. Om du har något som stoppar dig i livet och vet inte hur du ska göra för att kunna gå vidare, rekommenderar jag detta arbete starkt. Det gäller att passa på för hon är bara här en vecka och man vet aldrig när hon hälsar på oss igen.”

-Kristina Kumlin

Shamanism är en gammal helande tradition som stödjer andlig healing. Siba och Merkaba är en blandning av väldigt gammal shamanism. De hjälper oss att få kontakt med vårt sanna väsen, den som är fri från vanemönster och konditionering på cellulär nivå.

Shamanen använder musik och “chants” för att få tillgång till denna information och skapa sinnesro där konflikter och trauman dök upp i det förflutna. På detta sätt kommer vi åter i samklang med rytmen i naturen för att hitta vår balans igen.

Genom att delta i denna process så belönas vi med:

* Frihet från rädsla genom att vi återfår vår självkänsla

* Läkning av alla skadade delar inom oss

* Nya möjligheter i våra liv genom att göra så att saker och ting flyter

* Mer närvaro och medvetenhet i vårt dagliga liv

* Tillgång till vår flerdimensionella kompetens, intuition och andliga styrka

* Kontakt med våra högsta guider och våra personliga läkemedel

* Att bli oss själva till sist

 

Merkaba Aktivation onsdag 17 Maj kl 18:00 – 20:30

Gratis event, mer info finns på vår facebooksida

 

Siba Ceremoni torsdag 18 Maj kl 18:00 – 21:00

Anmäl dig här!

 

Free your voice Workshop 20 Maj kl 11:00 – 14:00

Anmäl dig här!

 

Original Merkaba Activation 24 Maj kl 18:00 – 20:30

Anmäl dig här!

Lydia Thunder Buffalo är en traditionell utövare som praktiserat sedan 2000 i Shipibo / Conibo, en tradition av heliga växter från Peruanska Amazonas. Hon har studerat med shamaner under många år inom Lakota Sioux tradition och Celtic shamaner i Skottland, Frankrike och Irland. Hon är Tertön (en upptäckare av en Terma esoteriska skatt i den tibetanska traditionen).
François Hascoet har följt de infödda traditionella lärorna inom Shipibo under 6 år, samt SIBA läror med Lydia. Dessförinnan tillbringade han år som en buddhistisk munk i Tibet och musiklärare. Lydia och François ägnar båda sina liv åt healing, vägleda och undervisa de heliga sätt Pachamama, Moder Jord, vägen genom helig ekologi. De reser över hela planeten för att dela med sig av sina mediciner.
Läs mer om Siba och Merkaba här