Restore & Strength – för dig som drabbats av bröstcancer

  • IMG_2447

Restore & Strength – för dig som drabbats av bröstcancer. Här nedan följer en underbar inbjudan från yogaläraren Monica Jacobsson <3

Anmälan och frågor hänvisar vi direkt till Monica.

I en underbar miljö erbjuder jag dig fem tillfällen med mjuk yoga i syfte att fylla på din kropp med energi, sänka stressnivån i kroppen och skapa inre styrka.

Vi kommer att jobba med andning och rörelser som ökar din rörlighet och bygger din styrka både fysiskt och psykiskt. Tillfällena kommer också innehålla restorativ yoga där jag guidar dig att hitta vilan i dig själv.

Att drabbas av bröstcancer är ofast en process som gör sig påmind under lång tid, rädslan och oron dröjer sig kvar trots att man gått igenom operation och behandling. Yogan är ett sätt att hitta lugn och styrka och något att luta sig mot när det känns tungt. Idag finns mycket forskning inom området som visar på goda effekter av yoga som komplement till annan behandling.
Bland annat så har man kunnat se att den trötthet som kallas ”fatigue” vid cancerbehandling upplevs som mindre hos de som yogar, man har också kunnat mäta att stresshormonet kortisol minskar.

Oavsett om du nyligen genomgått operation och behandling eller att det gått en tid är du välkommen.

Datum: 12 maj, 19 maj, 2 juni, 9 juni, 16 juni
Tid: kl 15.00 – 17.00
Yogalärare: Monica Jacobsson
Anmälan: stockholmboheme@gmail.com eller så ringer du mig på 070 – 247 84 64

Om mig

Av en slump hamnade jag på en yogamatta när jag själv drabbats av bröst- cancer för tretton år sedan. Ett enda yogatillfälle lugnade ner min kaotiskt stressade hjärna och kropp enormt och för första gången på fyra månader sov jag en hel natt. Yogan blev min partner ”for life”. I år har jag arbetat som yogalärare i tio år.

Nu får jag möjlighet att ge dig fem underbara tillfällen av yoga i Mamitas yogastudio på Vikingagatan 29 i Vasastan i Stockholm.

Antalet platser är begränsat och det kostar ingenting att vara med. Varmt välkommen till mig och Mamita!