Helen Light – Self love circles

  • Insta Helen Light – tavla all info
  • Fredagsmys – tavlan

HELEN LIGHT – SELF LOVE CIRCLES
– Varje fredag på Mamita Sthlm från den 20 januari –

Hur öppet är mitt hjärta för total kärlek?
Hur accepterar jag mig själv – och därmed andra, fullt ut?
Hur yttrar sig självkärlek och hur styr den mitt liv och mina val?

Detta är några av de frågeställningar vi kommer att utforska genom meditation, sharing-samtal, stärkande partner-reflektioner och rörelseövningar under vårens kvinnocirklar som går helt i självkärlekens tecken.

VÄLKOMMEN HEM I KÄRLEK & KVINNOKRAFT!

Jag heter Helen Light och är Feminine Empowerment Coach.

Jag brinner för att väcka det potential som kvinnor besitter, djupt rotat i vår inre feminina natur där tillit, lyhördhet, visdom, samarbetsvilja och kreativ kraft kommer ifrån.

Både män och kvinnor har inre feminina och inre maskulina egenskaper men i den patriarkaliska tidsålder vi levt i sedan tusentals år har de maskulina företeelserna så som logik, resultat-fokus, självständighet och prestation värderats högre, vilket har skapat en obalans i vår inre och yttre värld.

Genom en cirkelmodell jag kallar Embrace – Express – Embody – ger jag kvinnor en möjlighet att återkoppla med sig själva och landa i en känsla av inre trygghet, där det känns lätt och rätt att uttrycka sig, vara kreativ och stå i sitt sanna potential och styrka.

Och när kvinnor förkroppsligar sitt sanna potential och styrka – stöttar dem andra kvinnor – och visar vägen för ett bättre, mer kärleksfullt samhälle för alla.

Så vilken bättre dag att samlas med andra kvinnor för att fylla på våra reservoarer av kärlek – än fredagar, dagen uppkallad efter den nordiska mytologins kärleksgudinna Frigga och den romerska kärleksgudinnan Venus.

För att inte tala om den moderna, svenska kulturen och traditionen av fredagsmys! 🙂

Du kan välja mellan att bara vara med på workshopen eller workshop och stanna på fredagsmys. Läs mer och anmälan HÄR.