CREATE SPACE – Yinyoga med Linda Åslev

  • Foto_YOGOBE
  • Foto_YOGOBE_2-2
  • Profilbild_Linda_Åslev

Create Space – Öppna upp och blicka inåt

Följ med på en utforskande resa in i din kropp, ditt sinne och din själ. Genom yinyogans lugn och reflektion öppnar vi upp vår fysiska kropp för att frigöra oss från spänningar och skapa utrymme för energi och närvaro i oss själva. Vi övar på att möta det obekväma och det svåra med medkänsla och ett öppet sinne i såväl yogan som vardagen. Med hjälp av bland annat andningen hittar vi djupare in och därmed närmare oss själva under vårens måndagar.

Om yinyoga
Yinyogan är en lugn och meditativ yogaform där vi med hjälp av props, olika fysiska verktyg såsom filtar, bolster, block m.m. kommer in i mjuka positioner, mestadels sittande och liggande, för en lätt stretch. Detta är en klass som passar alla, oavsett om du är ny till yoga eller en van yogi, trött och upplever mycket stress i din vardag, tränar hårt och behöver balansera kropp och själ eller bara vill ha en skän och lugn stund. Öppna upp för ditt sanna jag – Let’s go yinside!

Om Linda 
Linda Åslev upptäckte yogan för 15 år sedan och trots att det inte var kärlek vi första ögonkastet så fick yogan sakta men säkert desto mer plats fick den i hennes hjärta och liv. Andning, asanas, meditation och andra delar av personlig utveckling har tillsammans gett Linda själv otroligt mycket både fysiskt och psykiskt. Hon brinner för att få förmedla det som ligger henne själv så varmt om hjärtat till andra – hälsa ur ett holistiskt perspektiv, där alla delar är lika viktiga är. Linda undervisar främst Yinyoga och lugna flöden som ger utrymme för andningen och kroppen utifrån varje individs förmåga.

Välkommen på måndagar klockan 17.15 under hela terminen <3

Anmälan HÄR