Kroppsterapi

Lotta

Hej och välkommen! Jag heter Lotta och jag är diplomerad massage-, hud- och SPA-terapeut. Till vardags bor och verkar jag i Barcelona, Spanien, men reser med min verksamhet och besöker Sverige regelbundet. Resandet är en röd tråd i min karriär. När jag blev färdig med studierna på Axelsons Gymnastiska Institut 1997 hade jag turen och möjligheten att både resa och behandla kunder över hela världen.

Att arbeta på en resort eller ett hotell, som på Maldiverna eller Turks and Caicos i Västindien, är naturligtvis oerhört spännande och häftigt. Det är också härligt att få jobba med kunder, som redan har ”slappnat av” lite. De befinner sig på semester – långt ifrån jobb, barn, ansvarstagande – och är mer mottagliga och öppna för att ta emot en djupare behandling. Det man däremot inte får som anställd på resorts, är kontinuiteten och den kom jag att längta efter. Jag tycker det är oerhört spännande att få följa en klient under en längre tid och verkligen få möjlighet att förbättra hennes livskvalitet lite grand, inte bara för stunden.

Av den anledningen har jag många gånger stannat upp och tagit emot klienter regelbundet. Under min tid i Stockholm hade jag egen salong och arbetade också på Sturebadet. När Sturebadet, AGI och Kerstin Florian Inc, startade Axelsons SPA School, ledde jag det arbetet som projektledare. Det var en härligt lärorik men svettig tid!

Lotta

I Spanien har jag jobbat både i Madrid och Barcelona. Det kanske mest intressanta stället jag varit på är no Iradier, Club Femenino, här i Barcelona. Ett fantastiskt vackert, anrikt gym, som är värt ett besök om du kommer hit.

År 2010 kom jag i kontakt med Cristina Tscherning (som driver Mamita Sthlm) och hennes underbara team, Yosoy, och därmed började en stark och härligt energigivande tid för mig! Här får jag möjlighet att regelbundet vara en del i det fantastiska arbete som Yosoy står för under Frankrikeresorna, samtidigt som jag själv gör det jag älskar – reser och masserar. Idag finns jag på Mamita Sthlm återkommande någon vecka per månad samt på Yosoys resor till Frankrike.

Under åren har jag jobbat vidare på att utveckla min massageteknik för att på bästa sett ge en helhetsbehandling. Med det menar jag – att jag i min massagebehandling, vill försöka skapa en känsla av ett helt omhändertagande, att du som kund känner dig avslappnad av miljön och att massagen lättar på dina muskelspänningar och din mentala stress. De sista åren har jag kombinerat kroppssmassagen med en Japansk Ansiktslyftsmassage. Jag känner att jag hittar det bästa i mig i den kombinationen och gör det bästa för att överföra den känslan till dig.