Om Mamita

Mamita Sthlm; en stund, en plats, ett möte med dig själv.


Mamita betyder ”lilla mamman” på spanska, och det är precis vad Mamita Sthlm är. En trygg oas att tanka kraft i, som du kan återkomma till vart du än befinner dig livet.

Jag, Cristina Tscherning, jobbar som samtalsterapeut och startade Mamita Sthlm tillsammans med Malin Berghagen år 2012. Vi blev direkt förälskade i den fina lokalen på Vikingagatan 29 mitt i Vasastan. Idag driver jag Mamita Sthlm med hjälp av koordinatorn Ingela Malmkvist. Lokalen utgörs idag av en yogasal, ett samtalsrum, ett härligt litet kök och ett inbjudande vardagsrum med en stor mjuk soffa att slå sig ner i, ta ett djupt andetag och bara vara.

Förutom en sinnlig miljö med mycket värme erbjuds olika aktiviteter som syftar till att stärka varandet. På Mamita Sthlm finns ett team som består av yogalärare, samtalsterapeuter, organisationskonsulter, coacher, föreläsare, seminarieledare, en kurator, en massör och en kock. Vi erbjuder bland annat härliga yogaklasser, enkilda samtal, spännande föreläsningar och seminarier, mysiga frukostar och andra event.

Varmt välkommen till Mamita Sthlm önskar Cristina Tscherning.