Maria Forslund

mariaMaria är en av våra yogalärare här på Mamita. Hon är även utbildad inom psykosyntes och jobbar sedan fem år tillbaka som samtalsterapeut och coach med psykosyntes som grund.

Både psykosyntesen och yogan ser till det friska i varje individ. De fokuserar mer på människans möjligheter och mindre på hennes begränsningar. De utgår från att var och en av oss bär på en unik potential. Psykosyntesen och yogan ser människan som en helhet där kropp, själ, känslor och intellekt samspelar med varandra. Hur samspelet fungerar är avgörande för hur vi mår, både psykiskt och fysiskt.

Tack vare att yogan och psykosyntesen är så sammanlänkade så är det också så Maria jobbar, både i sin roll som yogalärare och samtalsterapeut/coach. Hon träffar klienter i både samtal och yoga för att på så sätt jobba med kontakten mellan kropp och sinne. Vissa klienter väljer att komma bara för samtal och andra bara för yoga. Många kombinerar. Det är det som är så fantastiskt, att valmöjligheten finns och att Maria kan möta sina klienter precis där de är.

Alla möten/samtal ser olika ut, och alla samtal/möten är unika. Det viktiga för Maria är att skapa ett tryggt rum utan stress och krav. Ett rum där du kan vara precis den du är, oavsett om du väljer att träffa henne för samtalsterapi/coachning eller yoga.

Vill du boka tid hos Maria så gör du det enklast direkt via henne på maria@mamitasthlm.se