Just nu

Välkommen till inspirationsvecka på Mamita: Ground, Grow & Glow!

Välkommen till inspirationsvecka på Mamita: Ground, Grow & Glow!

Varmt välkommen till Ground, Grow & Glow – en inspirerande och härlig vecka på Mamita Sthlm! Veckan pågår under 3-7 september och innehåller en massa roligheter – du hittar all information här och kan boka dig för hela veckan eller några enstaka pass här.

Välkommen till Shamanismens Väg

Välkommen till Shamanismens Väg

”Äntligen är de tillbaka i Sverige. Jag kan inte nog säga hur mycket Lydia arbete har hjälpt mig under de 17 år som jag har jobbat med henne. Om du har något som stoppar dig i livet och vet inte hur du ska göra för att kunna gå vidare, rekommenderar jag detta arbete starkt. Det gäller att passa på för hon är bara här en vecka och man vet aldrig när hon hälsar på oss igen.”

-Kristina Kumlin

Shamanism är en gammal helande tradition som stödjer andlig healing. Siba och Merkaba är en blandning av väldigt gammal shamanism. De hjälper oss att få kontakt med vårt sanna väsen, den som är fri från vanemönster och konditionering på cellulär nivå.

Shamanen använder musik och “chants” för att få tillgång till denna information och skapa sinnesro där konflikter och trauman dök upp i det förflutna. På detta sätt kommer vi åter i samklang med rytmen i naturen för att hitta vår balans igen.

Genom att delta i denna process så belönas vi med:

* Frihet från rädsla genom att vi återfår vår självkänsla

* Läkning av alla skadade delar inom oss

* Nya möjligheter i våra liv genom att göra så att saker och ting flyter

* Mer närvaro och medvetenhet i vårt dagliga liv

* Tillgång till vår flerdimensionella kompetens, intuition och andliga styrka

* Kontakt med våra högsta guider och våra personliga läkemedel

* Att bli oss själva till sist

 

Merkaba Aktivation onsdag 17 Maj kl 18:00 – 20:30

Gratis event, mer info finns på vår facebooksida

 

Siba Ceremoni torsdag 18 Maj kl 18:00 – 21:00

Anmäl dig här!

 

Free your voice Workshop 20 Maj kl 11:00 – 14:00

Anmäl dig här!

 

Original Merkaba Activation 24 Maj kl 18:00 – 20:30

Anmäl dig här!

Lydia Thunder Buffalo är en traditionell utövare som praktiserat sedan 2000 i Shipibo / Conibo, en tradition av heliga växter från Peruanska Amazonas. Hon har studerat med shamaner under många år inom Lakota Sioux tradition och Celtic shamaner i Skottland, Frankrike och Irland. Hon är Tertön (en upptäckare av en Terma esoteriska skatt i den tibetanska traditionen).
François Hascoet har följt de infödda traditionella lärorna inom Shipibo under 6 år, samt SIBA läror med Lydia. Dessförinnan tillbringade han år som en buddhistisk munk i Tibet och musiklärare. Lydia och François ägnar båda sina liv åt healing, vägleda och undervisa de heliga sätt Pachamama, Moder Jord, vägen genom helig ekologi. De reser över hela planeten för att dela med sig av sina mediciner.
Läs mer om Siba och Merkaba här
CREATE SPACE – Yinyoga med Linda Åslev

CREATE SPACE – Yinyoga med Linda Åslev

Create Space – Öppna upp och blicka inåt

Följ med på en utforskande resa in i din kropp, ditt sinne och din själ. Genom yinyogans lugn och reflektion öppnar vi upp vår fysiska kropp för att frigöra oss från spänningar och skapa utrymme för energi och närvaro i oss själva. Vi övar på att möta det obekväma och det svåra med medkänsla och ett öppet sinne i såväl yogan som vardagen. Med hjälp av bland annat andningen hittar vi djupare in och därmed närmare oss själva under vårens måndagar.

Om yinyoga
Yinyogan är en lugn och meditativ yogaform där vi med hjälp av props, olika fysiska verktyg såsom filtar, bolster, block m.m. kommer in i mjuka positioner, mestadels sittande och liggande, för en lätt stretch. Detta är en klass som passar alla, oavsett om du är ny till yoga eller en van yogi, trött och upplever mycket stress i din vardag, tränar hårt och behöver balansera kropp och själ eller bara vill ha en skän och lugn stund. Öppna upp för ditt sanna jag – Let’s go yinside!

Om Linda 
Linda Åslev upptäckte yogan för 15 år sedan och trots att det inte var kärlek vi första ögonkastet så fick yogan sakta men säkert desto mer plats fick den i hennes hjärta och liv. Andning, asanas, meditation och andra delar av personlig utveckling har tillsammans gett Linda själv otroligt mycket både fysiskt och psykiskt. Hon brinner för att få förmedla det som ligger henne själv så varmt om hjärtat till andra – hälsa ur ett holistiskt perspektiv, där alla delar är lika viktiga är. Linda undervisar främst Yinyoga och lugna flöden som ger utrymme för andningen och kroppen utifrån varje individs förmåga.

Välkommen på måndagar klockan 17.15 under hela terminen <3

Anmälan HÄR

Restore & Strength – för dig som drabbats av bröstcancer

Restore & Strength – för dig som drabbats av bröstcancer

Restore & Strength – för dig som drabbats av bröstcancer. Här nedan följer en underbar inbjudan från yogaläraren Monica Jacobsson <3

Anmälan och frågor hänvisar vi direkt till Monica.

I en underbar miljö erbjuder jag dig fem tillfällen med mjuk yoga i syfte att fylla på din kropp med energi, sänka stressnivån i kroppen och skapa inre styrka.

Vi kommer att jobba med andning och rörelser som ökar din rörlighet och bygger din styrka både fysiskt och psykiskt. Tillfällena kommer också innehålla restorativ yoga där jag guidar dig att hitta vilan i dig själv.

Att drabbas av bröstcancer är ofast en process som gör sig påmind under lång tid, rädslan och oron dröjer sig kvar trots att man gått igenom operation och behandling. Yogan är ett sätt att hitta lugn och styrka och något att luta sig mot när det känns tungt. Idag finns mycket forskning inom området som visar på goda effekter av yoga som komplement till annan behandling.
Bland annat så har man kunnat se att den trötthet som kallas ”fatigue” vid cancerbehandling upplevs som mindre hos de som yogar, man har också kunnat mäta att stresshormonet kortisol minskar.

Oavsett om du nyligen genomgått operation och behandling eller att det gått en tid är du välkommen.

Datum: 12 maj, 19 maj, 2 juni, 9 juni, 16 juni
Tid: kl 15.00 – 17.00
Yogalärare: Monica Jacobsson
Anmälan: stockholmboheme@gmail.com eller så ringer du mig på 070 – 247 84 64

Om mig

Av en slump hamnade jag på en yogamatta när jag själv drabbats av bröst- cancer för tretton år sedan. Ett enda yogatillfälle lugnade ner min kaotiskt stressade hjärna och kropp enormt och för första gången på fyra månader sov jag en hel natt. Yogan blev min partner ”for life”. I år har jag arbetat som yogalärare i tio år.

Nu får jag möjlighet att ge dig fem underbara tillfällen av yoga i Mamitas yogastudio på Vikingagatan 29 i Vasastan i Stockholm.

Antalet platser är begränsat och det kostar ingenting att vara med. Varmt välkommen till mig och Mamita!

Vårsolståndet med Kristina Kumlin

Vårsolståndet med Kristina Kumlin

Kom och yoga in Vårsolståndet med Kristina Kumlin på Mamita nu på Söndag 19 Mars, kl 11.00 -14:00.

Vårrensning i kropp sinne och själ. Läs mer och boka din plats här!

https://simplesignup.se/event/92048-vaarsolstaandetfoernyelse-och-transformation

 

Vårsolståndet är en kraftig tid att göra energi arbete på. Med dagen som är lika lång som natten och skiftar mot att ljuset tar över är det en perfekt tid att rensa ut det gamla så att vi kan ta in det nya. Med allt som händer i världen och energierna bland oss med de olika planeternas dans är det också en tid att gå inåt och fråga sig själv:

Vad fungerar för mig, vad är det som inte fungerar och vad ska jag vågar släppa?

När du stänger en dörr öppnas en annan. Det är en universell lag. Om fel dörr är öppen så kan inte rätt dörr öppnas hur än mycket du försöker. Följ din sanning och framför allt, följ glädjen.

Du kommer att få med dig ett 9 minuters pass som kommer att vara tillgängligt i 1 månad speciellt anpassad för denna vårtid och en perfekt fortsättning på det arbetet vi har gjort under workshopen så att den bubblande, fräscha, öppna känslan som du har skapat blir kvar.

I AM Din onsdag på Mamita

I AM Din onsdag på Mamita

I AM – Din onsdag

Vi har skapat ett cityretreat för dig! En oas i din vardag där du kan ladda själens batteri och skapa balans i kropp och sinne. Inled med lugn morgonyoga, njut av vår energigivande frukostmagi och droppa in på ett samtal med våra coacher och terapeauter. Våra I AM-onsdagar är för dig som behöver ett avbrott i vardagen eller försiktigt vill närma dig det yoga och samtal kan ge. En kort stund som kan vara starten på så mycket. Du kan stanna en timme, eller hela dagen.

Vill du också hitta en oas i vardagen där du kan tanka kraft och näring i olika former, och sedan finna den där känslan ”det här var precis vad jag behövde just nu..” ?
Vi har pusslat. Vi har byggt. Vi har skapat… För att kunna ge dig just det.

Med glädje bjuder vi in dig till I AM- dagen, en onsdag full av näring för kropp, själ och sinne. Kom till oss precis som du är och ta för dig av det du behöver just nu. Stanna en liten stund eller hela dagen.

Se onsdagens schema och anmäl dig i länken nedan.
Vi har ett begränsat antal platser – först till kvarn!

https://simplesignup.se/event/92896-i-am-dagen-22-mars-2017

Den här veckan vill vi att glittret sprids lite extra och ger er dubbel kärlek för er investering: Gå 2 betala för 1 !
Ett perfekt tillfälle för dig att få med dig en kär vän, din partner eller kollega på en yogaklass eller meditation mitt i veckan?

SCHEMA

7:30 – 8:45 Morgonyoga med Linda Åslev

8:45 – 9:45 Frukostmagi

10:00 – 11:30 Yoga med Maria Forslund

12:00 – 13:10 Gravidyoga med Malin Wittig

14:00 – 15:00 Donationsyoga med nyutbildade yogalärare

16:00 – 16:45 Meditation

17:30 – 18:30 ISTHA Yoga med Anna Åhlgren

19:00 – 20:00 Organic flow med Angelica Rosenstam

Under hela dagen erbjuder vi drop in-samtal med våra coacher och terapeuter.
______

Drop in-samtal med våra terapeuter och coacher
Är det något som hindrar dig? Behöver du hjälp med att staka ut en väg eller reda ut dina tankar? På jobbet, i relationen eller med barnen?
På onsdagarna finns våra coacher och terapeuter på plats för att under avslappnade former hjälpa dig på rätt väg. Ingen erfarenhet krävs utan detta är tvärtom ett bra tillfälle att prova på hur det känns att gå i samtal.

Unna dig en härlig massage

På onsdag har vi Lotta hos oss med sitt fina massageerbjudande: 50 min för 650:- Smit iväg och njut av en god stund bara för dig!

Boka din tid till vänster. Mer om Lotta och hennes erbjudanden kan du läsa här:

www.bobyblissbylotta.com

Anmäl dig och läs mer om dagens schema här:
https://simplesignup.se/event/92896-i-am-dagen-22-mars-2017

Vi ser fram emot att träffa Dig på onsdag! ♥

MediYoga för sinnet med Felicia Thorell

MediYoga för sinnet med Felicia Thorell

I MediYogan ges särskild tid åt att medvetandegöra och fördjupa ditt andetag. Passet görs i ett lugnt tempo och du tar del av övningarnas medicinska effekter och yogiska syfte. Andning, vila och meditation är alltid viktiga delar av ett mediyogapass.
Temat för tisdagarna är hämtat ur kundaliniyogans kunskap om sinnets tio kroppar. Denna termin handlar det om ditt subtila sinne som lär dig att se hur allt hänger samman. Ju mer kunskap du besitter desto mer fylls du av tålamod och stillhet.
Anmälan och mer info: https://simplesignup.se/event/91001
Helen Light – Self love circles

Helen Light – Self love circles

HELEN LIGHT – SELF LOVE CIRCLES
– Varje fredag på Mamita Sthlm från den 20 januari –

Hur öppet är mitt hjärta för total kärlek?
Hur accepterar jag mig själv – och därmed andra, fullt ut?
Hur yttrar sig självkärlek och hur styr den mitt liv och mina val?

Detta är några av de frågeställningar vi kommer att utforska genom meditation, sharing-samtal, stärkande partner-reflektioner och rörelseövningar under vårens kvinnocirklar som går helt i självkärlekens tecken.

VÄLKOMMEN HEM I KÄRLEK & KVINNOKRAFT!

Jag heter Helen Light och är Feminine Empowerment Coach.

Jag brinner för att väcka det potential som kvinnor besitter, djupt rotat i vår inre feminina natur där tillit, lyhördhet, visdom, samarbetsvilja och kreativ kraft kommer ifrån.

Både män och kvinnor har inre feminina och inre maskulina egenskaper men i den patriarkaliska tidsålder vi levt i sedan tusentals år har de maskulina företeelserna så som logik, resultat-fokus, självständighet och prestation värderats högre, vilket har skapat en obalans i vår inre och yttre värld.

Genom en cirkelmodell jag kallar Embrace – Express – Embody – ger jag kvinnor en möjlighet att återkoppla med sig själva och landa i en känsla av inre trygghet, där det känns lätt och rätt att uttrycka sig, vara kreativ och stå i sitt sanna potential och styrka.

Och när kvinnor förkroppsligar sitt sanna potential och styrka – stöttar dem andra kvinnor – och visar vägen för ett bättre, mer kärleksfullt samhälle för alla.

Så vilken bättre dag att samlas med andra kvinnor för att fylla på våra reservoarer av kärlek – än fredagar, dagen uppkallad efter den nordiska mytologins kärleksgudinna Frigga och den romerska kärleksgudinnan Venus.

För att inte tala om den moderna, svenska kulturen och traditionen av fredagsmys! 🙂

Du kan välja mellan att bara vara med på workshopen eller workshop och stanna på fredagsmys. Läs mer och anmälan HÄR.