Cristina Tscherning

Det finns många olika dörrar att möta sig själv och sina känslor. Vi är alla olika. För vissa är det tanken som styr medan kroppen är låst. För andra handlar det om något annat. Jag tror på att tilltala och väcka alla sinnen och framför allt viljan för att våga hitta en egen väg.

CRISTINA-1

Psykosyntesen är en terapiform som erbjuder en möjlighet att nå sitt inre genom en rad olika metoder och verktyg men alltid genom att med stor repsekt och ödmjukhet utgå utifrån var klienten är sin process. Detta gör jag genom en accepterande och icke-dömande attityd samt med närvaro och aktivt lyssnande.

Jag tror allra mest på att klienten vet sitt eget bästa, men jag tror också på lusten, glädjen och makten att styra sitt eget liv.Det är tron på det samt min nyfikenhet och övertygelse om att varje människa är sitt eget universum som gör att jag brinner för mitt kall.

Mitt mål är att varje klient som jag möter ska gå från vårt möte med en känsla av lätthet och att ha fått nya insikter. Ledord som följer mig är inte så mycket vad som hänt och hur utan mer varför. Genom att bottna i det kan vi göra stordåd!

Jag jobbar som coach (där vi jobbar mer konkret mot ett mål) och som samtalsterapeut (där vi går djupare in i känslorna). Tillsammans hittar vi den form som passar dig allra bäst. Förutom mitt jobb som samtalsterapeut och coach driver jag även  Mamitasthlm som startade 2012 tillsammans med Malin Berghagen och  Yosoy där vierbjuder resor i personlig utveckling till Frankrike www.yosoy.se

Välkommen,

Cristina Tscherning